Una publicació de ‘The Times’ ven els atributs turístics de la província de Castelló

698

Actualitat Diària

Els atributs turístics de Castelló, protagonistes en un reportatge del diari britànic The Times.

El líder d’informació britànic se centra sobretot a les comarques que connecten la província amb Terol i Aragó. És el cas del Maestrazgo i Els Ports, a les quals defineix com una terra de “muntanyes escarpades, densos boscos i profunds barrancs”.

El diari pertanyent a l’imperi periodístic de Rupert Murdoch també fa referència a Morella, com un dels municipis “més bells d’Espanya” i a zones de la Costa Flor del taronger com Peníscola “per les seues platges d’arena fina, aigües cristal·lines i amb un impotent castell”, en el qual fa referència també a la ruta del Camí Cid que connecta Castelló amb altres províncies espanyoles.

E periodista britànic autor del reportatge, Chris Haslam, també fa referència a la gran qualitat dels productes i de la gastronomia de la província i destaca la seua fàcil connexió amb Madrid via AVE.

Pel que sembla, les últimes reunions mantingudes per la secretaria de Turisme de la Generalitat amb periodistes i informadors anglesos han resultat eficients per a promocionar Castelló a través dels mitjans de comunicació. Un fet que també propícia l’èxit de les rutes de Ryanair i Wizz Air amb Londres Stantsed i Londres Luton, respectivament.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací