Una empresa local reforça els treballs de desinfecció de l’UME i l’Ajuntament de Vila-real valora incorporar voluntaris

684

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Vila-real ha contractat els serveis d’una empresa especialitzada per a dur a terme treballs de desinfecció en la via pública per a evitar possibles focus de contagi amb motiu de la crisi sanitària per la COVID-19. L’empresa local Stoplagas,que ha començat a realitzar aquest dimecres aquestes labors en diferents punts del nucli urbà, és l‘única autoritzada per la Generalitat Valenciana a Vila-real per a aquesta mena d’actuacions, que requereixen de productes específics i protocols especials de treball per a garantir la seguretat i l’efectivitat dels tractaments.

L’empresa completarà els treballs que aquests dies també realitza la Unitat Militar d’Emergènciesper a la desinfecció de zones on puga haver-hi algun tipus de risc de contagi. En aquest sentit, es prioritzaran els espais de pas o concentració de persones com l’exterior d’establiments que mantenen la seua activitat durant l’estat d’alarmai per tant registren moviment de persones. L’empresa efectuarà les labors fora de l’horari comercial per a no generar molèsties.

“Des del primer moment estem treballant en tots els àmbits per a respondre a les necessitats de la ciutadaniaen aquesta crisi sanitària i per això ja durant els primers dies després de la declaració de l’estat d’alarma comptem amb la col·laboració de l’UME per a la desinfecció d’espais públics”, subratlla l’alcalde, José Benlloch. “Ara, implementem els serveis d’una empresa especialitzada, que ens permetran cobrir més punts del nucli urbà”, afig el primer edil.

Així mateix, l’Ajuntament també ha contactat ja amb els agricultors de la ciutat que han posat a la disposició de l’administració localla seua maquinària i la seua col·laboració per a dur a terme tasques de desinfecció. Així, l’UME formarà als voluntaris que en aquests dies puguen ser necessarisper a col·laborar en aquestes tasques i que estaran coordinats per l’empresa, en cas que es requerisca el seu treball. “Estem molt satisfets de l’ona de solidaritat ciutadanadurant aquesta crisi sanitària però la nostra prioritat és sempre que aquesta ajuda puga canalitzar-se en condicions de seguretat”, remarca l’alcalde. Per això, en cas que siga necessari recórrer a la maquinària dels agricultors locals i al treball de voluntaris “es farà sempre amb un assessorament i control professional, que garantisquen la seguretat de les persones i l’efectivitat dels tractaments, i sempre en col·laboració amb l’UME”, conclou.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací