Un total de 2.671 estudiants es matriculen a l’UJI per a les proves d’accés a la universitat

381

Les proves tindran lloc del 6 al 8 de juny de 2023

Actualitat Diària

Un total de 2.671 estudiants de la província de Castelló s’han matriculat per a examinar-se de les proves d’accés a la Universitat en la convocatòria ordinària de 2023.

Les proves tindran lloc del 6 al 8 de juny de 2023 en la Universitat Jaume I de Castelló, concretament a l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals i a la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques en horari de matí (a les 9.30 hores) i de vesprada (a les 15.30 hores). Enguany, l’estudiantat que es presente iniciarà les proves amb l’examen de l’assignatura d’Història d’Espanya.

Del total d’alumnes inscrits, 2.361 ho han fet en la fase obligatòria i 310 només en la fase voluntària. El nombre d’alumnat inscrit enguany és superior al de la convocatòria de juny de 2022, quan s’hi van inscriure 2.582 persones, el que representa un augment d’un 3,45%, i en la qual van aprovar finalment el 98,55% dels presentats.

La prova inclou dues fases. D’una banda, la fase obligatòria, on l’estudiantat s’examinarà de les quatre assignatures troncals generals de segon curs de batxillerat cursades i una de les quatre assignatures troncals generals amb vinculació a la modalitat de batxillerat. La nota d’accés a la universitat es calcula ponderant la nota d’aquesta fase obligatòria de les PAU (40%) i la nota mitjana del batxillerat (60%). La NAU serà la que permet accedir a la universitat als estudiants de batxillerat i té una validesa indefinida.

D’altra banda, l’estudiantat pot presentar-se, en una fase voluntària, a un màxim de quatre assignatures troncals distintes de la troncal general amb vinculació amb la modalitat de batxillerat de què s’examina en la fase obligatòria, per a augmentar la seua qualificació d’admissió fins a un màxim de 14 punts.

La Universitat Jaume I informarà l’alumnat de les notes de les proves el 16 de juny a partir de les 13 hores.

Com en convocatòries anteriors les peticions de revisions d’exàmens es realitzaran a través d’un formulari web. No caldrà presentar documentació a la universitat. Les sol·licituds de revisions en línia es podran realitzar els dies 19, 20 i 21 de juny.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací