Un espantós CD Castellón perd en el camp del Sabadell

251

Albert Rudé podria pagar els plats trencats en les pròximes hores

Actualitat Diària

La dura derrota encaixada pel CD Castellón en el camp del Sabadell podria estar acompanyada per l’adeu de l’entrenador. No hi ha res confirmat. Els rumors, que són l’avantsala de la notícia, apunten a un possible relleu en la banqueta del conjunt castellonenc després de l’espantós partit jugat en la Nova Creu Alta.

I és que el necessitat Sabadell es va exhibir davant la seua afició davant un Castellón que va naufragar per complet. Un penal sobre Pau Víctor va donar avantatge en el marcador després que Alberto Fernández transformara la pena màxima. El mateix jugador va incrementar el compte per al seu equip al caient del descans en un llançament de falta.

Se li torçava molt el partit als orelluts davant una gran primera part del seu rival. Després del recés, no es va rendir el conjunt visitant que va buscar un gol que li poguera ficar dins del partit de nou. No ho va aconseguir. Fins i tot Pau Víctor va poder aconseguir el tercer, però el seu tret des de la frontal va ser al pal (79′). Iago Índias va aconseguir el punt de l’honor en l’afegit. Els de Lladó abandonen la zona de descens.

Sabadell: Ortolá; David Astals, Guillem Molina, Pau Resta, Ricard Pujol, Juanmi Carrión (Marc Vargas, 84′); Armando (Raúl Baena, 65′), Altimira (Álex Gualda, 73′), Cristian Herrera (Joanet, 84′), Alberto Fernández (Vladys, 65′); y Pau Víctor.

Castellón: Alfonso Pastor; Manu Sánchez, Óscar Gil (Iago Índias, 46′), Granero, Bass; Cristian, Calavera (Giorgi, 46′); De León (Fabricio, 55′), Suero (Cubillas, 73′), Raúl Sánchez; y De Miguel (Fuentes, 46′).

Gols: 1-0 (20′): Alberto Fernández, de penal. 2-0 (40′): Alberto Fernández. 3-0 (86′): Vladys. 3-1 (93′): Iago Índias.

Àrbitre: Sesma Espinosa (de La Rioja). Va amonestar als locals Guillem Molina i Armant; i al visitant Óscar Gil.

Camp: Nova Creu Alta. Un total de 3.824 espectadors.