El PSPV-PSOE de Vila-real mostra el seu “projecte de ciutat ambiciosa i moderna per a la gent”

353

L’actual alcalde, José Benlloch, i candidat ha presentat aquest matí els eixos de la precampanya electoral acompanyat de la seua coordinadora de campanya, Sabina Escrig

Actualitat Diària

L’actual alcalde, i candidat a l’alcaldia per part del PSPV-PSOE, José Benlloch, ha presentat aquest matí els principals eixos de la seua precampanya electoral. A la roda de premsa, ha estat acompanyat de la que serà la coordinadora de campanya, Sabina Escrig,  de cara a les properes eleccions del 28M. Per a començar, Benlloch ha desglossat breument la seua idea de “projecte de ciutat ambiciosa i moderna per i per a la gent de Vila-real”. 

El candidat socialista buscarà revalidar el seu projecte per quartes eleccions consecutives i amb 12 anys al càrrec a les esquenes. En primer lloc, Benlloch ha explicat que torna a presentar-se “per a que la ciutat continue avançant i que no torne el risc de quiebra amb el Partit Popular”. Així mateix, ha afegit que des de hui “anem a començar a treballar per a explicar a la gent el que hem fet durant aquests quatre anys, el que no hem pogut fer, el que està en marxa i el perquè de tot açò”.

D’altra banda, el líder del PSPV-PSOE de Vila-real ha afirmat que està afrontant un final de legislatura “com no ha vivit mai en els 12 anys que porta al càrrec”. En referència a açò, ha tornat a mostrar el seu malestar per la situació del pressupost de l’any 2023 després de que aquesta setmana hagi tornat a paralitzar-se la seua aprovació a causa de unes al·legacions corresponents a “l’urbanisme heretat de l’anterior govern popular”. Encara així, ha transmet tranquil·litat i ha exposat que “si tot va bé, en aproximadament una setmana convocarem novament un ple extraordinari per a aprovar el pressupost definitivament”.

Benlloch ha explicat que el Partit Popular ha denunciat a la Junta Electoral la informació municipal respecte “a qüestions d’interés general, com la construcció de nous nínxols en el cementeri, per a assegurar l’espai d’enterraments, o la instal·lació de càmeres de vigilància per a frenar els robatoris de comptadors en el camp”. “Fins i tot han denunciat la informació sobre la pròxima obertura d’un Aldi a Vila-real, un reflex més de l’atracció de noves inversions i la dinamització que està experimentant la nostra ciutat”, advoca. No obstant, l’alcalde de la ciutat ha anunciat que el govern municipal ha recorregut les resolucions de la Junta Electoral.

Per part seua, Escrig ha agraït al candidat la seua confiança i ha assegurat estar “molt il·lusionada” per tornar a Vila-real per a continuar el projecte de canvi que va arrancar en 2011. “Orgullosa del projecte que suposa l’alcalde Benlloch i la transformació que ha suposat el projecte socialista per a la nostra ciutat i decidida a evitar que torne la foscor que va suposar l’etapa del PP de Casabó i Folgado per a Vila-real”, argumenta. “Què hauria passat si, en lloc de l’alcalde Benlloch i el PSPV-PSOE haguera continuat governant el PP de Casabó i Folgado, que segueix de número 5 en la candidatura popular?” es pregunta Escrig, qui anuncia una campanya “neta”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací