Turisme suma a les empreses de restauració al segell L’Exquisit Mediterrani

461

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha començat una nova fase de desenvolupament de la Xarxa GastroTurística Comunitat Valenciana per a adherir a les empreses del producte turístic gastronòmic de la Comunitat Valenciana al segell L’Exquisit Mediterrani, iniciant aquest procés en els establiments de restauració.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha realitzat l’obertura d’un seminari web on s’ha presentat l’esborrany del manual per a adherir a les empreses de turístic gastronòmic de la Comunitat Valenciana al segell L’Exquisit Mediterrani.

En el webinar han participat membres del Comitè Assessor de la Xarxa GastroTuristica CV L’Exquisit Mediterrani, a més de les associacions sectorials, amb l’objectiu de conèixer l’esborrany del manual d’adhesió per als establiments de restauració elaborat per Turisme Comunitat Valenciana i poder iniciar un procés de participatiu perquè, a través de les seves associacions, realitzin les aportacions que considerin aquest manual.

Francesc Colomer ha assenyalat que “fins ara s’han adherit a la marca L’Exquisit Mediterrani diputacions, ajuntaments, entitats públiques i privades, creant així una xarxa que atrapa els nostres valors, atributs i essències”.

A més, ha explicat que “L’Exquisit Mediterrani té 8 eixos fonamentals de treball perquè pensem que no ens podia valer qualsevol oferta o proposta, nosaltres hem de competir amb marques de qualitat”.

En aquesta línia, ha recalcat que “avui fem un pas més en el perfil i els requisits per a sumar als establiments de restauració a la marca de qualitat L’Exquisit Mediterrani” i que “treballem per a oferir productes i experiències turístiques de qualitat perquè hem d’intentar tornar a competir amb la nostra millor versió quan tot passi.

Per part seva, el director general de Turisme, Herick Campos, que ha clausurat aquesta trobada, ha recordat que “també s’està redactant el decret de regulació d’establiments d’hostaleria”.

A més, Campos ha insistit que la xarxa GastroTurística Comunitat Valenciana L’Exquisit Mediterrani “també ens permetrà posar en valor tot el treball realitzat pels establiments per a adaptar-se a la situació actual i garantir la seguretat dels usuaris”.

Alguns dels requisits que conté el manual per a poder adherir-se són rubricar el Codi Ètic del Turisme Valencià, ser una empresa legalment constituïda, disposar de web pròpia i/o perfil en xarxes socials amb informació actualitzada, participar en accions de promoció i aportar informació estadística amb la qual millorar el producte turístic gastronòmic.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací