Turisme publica la convocatòria d’ajudes contra l’intrusisme dotada amb 350.000 euros

339

Permet subvencionar fins al 90% de la despesa de campanyes de publicitat

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana destinarà en 2023 un total de 350.000 euros a través d’una nova convocatòria d’ajudes destinades a la lluita contra l’intrusisme en els allotjaments turístics de la Comunitat.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha explicat que aquesta convocatòria, publicada en el Diari Oficial de la Genaralitat Valenciana (DOGV), té la finalitat d’incentivar mesures i accions que eviten el “frau en l’oferta turística *alojativa de la Comunitat Valenciana”.

Segons el DOGV, podran acollir-se a aquestes ajudes les associacions de la Comunitat Valenciana que desenvolupen projectes dirigits a impulsar el turisme responsable i la lluita contra l’intrusisme. Les accions subvencionables, que hauran de realitzar-se al llarg d’enguany, podran ser campanyes de publicitat en mitjans de comunicació, així com publicitat en altres suports de difusió.

En concret, es podran subvencionar els costos de les campanyes de publicitat de relatius a la creativitat i producció de suports de comunicació gràfics i audiovisuals i les peces publicitàries per a internet.

També es podran subvencionar els costos relatius a la planificació i compra de mitjans i espais publicitaris, com a anuncis en televisió, mitjans escrits, ràdio i internet.

Així mateix, també s’inclouen com a costos subvencionables l’edició de fullets, díptics, tríptics, cartells, tanques, pancartes i altres grans formats que formen part de les accions de publicitat. A més, de l’organització de fòrums, seminaris i trobades, sempre que formen part d’una campanya vinculada a aquest programa, no podent representar més d’un 30% del total del cost total subvencionable. 

La quantia de la subvenció serà la quantitat que resulte d’aplicar una intensitat d’ajuda del 90% sobre el cost subvencionable. L’import màxim d’ajuda global per entitat beneficiària serà de 100.000 euros. A més, cal tindre en compte que no es contemplaran ajudes per a projectes el cost subvencionable dels quals siga inferior a 20.000 euros.

Presentació i termini de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà a les 9.00 hores del dia 22 de maig de 2023, finalitzant a les 23.59 hores del dia 9 de juny de 2023 (hora oficial peninsular espanyola).

La presentació de la sol·licitud es realitzarà obligatòriament de manera electrònica. L’accés a la tramitació electrònica pot fer-se bé des de la Seu Electrònica de la Generalitat, o bé directament a l’enllaç que apareix en el tràmit de la Guia Prop corresponent al programa de ‘Impuls al turisme responsable i lluita contra l’intrusisme en els allotjaments turístics de la Comunitat Valenciana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací