Turisme presenta la candidatura de Benidorm per a acollir el Congrés de ABTA en 2021

650

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha presentat la candidatura de Benidorm per a acollir el Congrés de ABTA en 2021. Així s’ha posat de manifest durant la reunió que ha mantingut el president de la Generalitat, Ximo Puig, amb el CEO de ABTA, Mark Tanzer, on també han participat els responsables de Turisme CV, que s’ha celebrat en l’estand de la Comunitat Valenciana en la World Travel Market.

Després de la reunió, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que “hem presentat formalment candidatura de Benidorm a més d’explicar les nostres credencials com a destinació” i ha qualificat la trobada com “una reunió molt interessant i molt positiva”.

Colomer ha ressaltat que “la proposta de poder celebrar en territori valencià, a Benidorm, un congrés internacional de ABTA és un objectiu estratègic fonamental per a nosaltres i per això des de la Generalitat posarem tota la nostra obstinació i suport perquè se celebre en la nostra destinació”.

El responsable de Turisme ha posat l’accent que la celebració d’aquest fòrum “significarà la possibilitat d’actualitzar la informació de la Comunitat Valenciana davant els participants al Congrés i que, encara que el mercat britànic coneix la destinació Benidorm, Costa Blanca i la Comunitat Valenciana, volem que coneguen el vessant innovador i els nostres productes”.

La candidatura seleccionada per a acollir el Congrés Internacional de ABTA en 2021 es coneixerà en el primer semestre de 2020. Colomer ha incidit en què “de celebrar-se la convocatòria en 2021 en territori valencià seria una fita molt important per a continuar sent rellevants”.

El titular de Turisme ha ressaltat que “hem vingut a World Travel Market a presentar la nostra oferta, a no situar-nos en zona de confort i a no conformar-nos a pesar que les xifres són raonablement positives i així ens ho estan traslladant en les reunions que estem mantenint en aquesta fira”. En aquesta línia, ha afegit que “l’expectativa i el pressentiment per a l’any que ve és positiu i dinàmic”.

En la reunió també han participat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el director general de Turisme, Herick Campos, el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, a més del responsable de la OET de Londres, Javier Piñanes, així com tècnics de Turisme CV, de Visit Benidorm i de Costa Blanca.

ABTA es va crear en 1950 i hui és la major associació del sector turístic de Regne Unit, ja que representa a més de 5.000 agències i 1.300 operadors turístics del Regne Unit.

Entre els seus membres es troben els principals turoperadors, xicotets turoperadors especialitzats, agències de viatges independents, centres de vendes per telèfon, centres de reserves per internet i agències de viatges tradicionals.

La convenció atrau una mitjana de 600 delegats de tot el món, membres de ABTA a més de línies aèries, oficines de turisme i altres empreses i organismes implicades en el sector turístic internacional.

La convenció consta d’una sèrie de fòrums i presentacions en les quals es discuteixen els principals temes d’interés per al sector turístic. Aquest esdeveniment presenta també una oportunitat inigualable per a establir importants contactes professionals.

L’any passat, la convenció es va celebrar a Sevilla, el mes passat va tindre lloc a Tòquio i en 2020 se celebrarà a Marràqueix (5-7 octubre).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací