Turisme Comunitat Valenciana destina 100.000 euros a Peníscola

565

L’ajuntament es compromet a realitzar les accions de producció de material promocional, de màrqueting i promocionals

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat a Peníscola amb l’alcalde del municipi, Andrés Martínez, un conveni de col·laboració entre totes dues entitats per al desenvolupament del ‘Pla de Promoció del Producte cinematogràfic de Turisme de Peníscola i de la Comunitat Valenciana 2021. Turisme Comunitat Valenciana destina 100.000 euros a través d’aquest conveni perquè l’Ajuntament duga a terme les actuacions del pla de promoció del producte cinematogràfic de turisme de Peníscola i de la Comunitat Valenciana.

Així, l’Ajuntament de Peníscola es compromet a realitzar les accions de producció de material promocional, de màrqueting i promocionals. El secretari autonòmic ha volgut destacar la importància d’aquest acord, que “cerca l’especialització, fomentar un producte singular i posar el valor el relat cinematogràfic de Peníscola”. “Aquest conveni ve a remarcar l’element diferencial de primer ordre amb què compta ja la destinació”, ha afegit.

El titular de Turisme ha assenyalat que “la història de Peníscola camina lligada al seu encant i a la seua capacitat per haver seduït a molts directors i productors de cinema”. Per part seua, l’alcalde de Peníscola ha agraït a Turisme la renovació d’aquest conveni que “significa molt per al poble de Peníscola i la seua història turística i cinematogràfica”,

En aquesta línia, ha declarat que “és un conveni que valora tot allò que en Peníscola s’ha produït en l’àmbit cinematogràfic en un any molt especial, que coincideix amb el centenari del naixement de Berlanga”. Així mateix, Andrés Martínez ha avançat aspectes del Pla de Sostenibilitat en Destinació de Peníscola, dotat amb 3 milions d’euros i la candidatura dels quals ha sigut aprovada recentment. “Finançarem accions vinculades a la sostenibilitat, a les noves tecnologies i a la millora de l’estil de vida de tots, visitants i residents del municipi”, ha recalcat Martínez.

Accions contemplades en el conveni

Mitjançant aquest conveni, Peníscola realitzarà accions per a impulsar experiències de turisme vivencial, una campanya de comarqueting en premsa i mitjans especialitzats, actuacions dirigides al turista final que visita la ciutat, així com material promocional de la destinació.

Cal destacar que Peníscola s’ha convertit en un escenari “extraordinari i excepcional” de grans pel·lícules del segle XX i en l’actualitat és localització de famoses sèries televisives, la qual cosa li atorga enorme notorietat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací