Turisme participarà en la nova edició de la fira International Business Travel World

517

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana participarà en la nova edició de la fira International Business Travel World (IBTM World), una de les majors cites anuals del sector d’organitzadors d’incentius, congressos, reunions i esdeveniments (MICE) i acull oferta i demanda europea i mundial, i que enguany s’ha organitzat en format virtual del 8 al 10 de desembre.

La Turisme Comunitat Valenciana participa en la versió virtual de la fira IBTM World juntament amb 5 Convention Bureaux de la Comunitat ( Alacant, Costa Blanca, Benidorm, Gandia i València).

Aquest certamen virtual substitueix a la fira presencial especialitzada en turisme MICE que estava previst que tingués lloc a la ciutat de Barcelona el mes de setembre passat.

Cal assenyalar que la versió digital ha permès que els convention bureaux assistents, Alacant, Costa Blanca, Benidorm, Gandia i València, puguin comptar amb cites amb més de 100 operadors turístics especialitzats en MICE de tota Europa al llarg dels tres dies de celebració d’aquest esdeveniment virtual.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat “la importància de participar en aquesta fira, que a causa de les actuals circumstàncies s’ha adaptat en format online, per a mostrar l’àmplia oferta de la Comunitat per a aquest segment turístic, un dels més perjudicats durant 2020 a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19”.

Colomer ha explicat que el sector MICE, un dels més afectats per la pandèmia, “comença a poc a poc a moure’s davant l’esperança de poder començar a funcionar de nou amb esdeveniments presencials o mixtos al llarg de 2021, i des de la Comunitat Valenciana hem de mostrar al món que estarem preparats, quan les autoritats sanitàries així ho estableixin, per a tornar a acollir esdeveniments MICE”.

Així mateix, ha recordat que des de la Generalitat “portem anys apostant per impulsar el turisme MICE perquè, fins a l’arribada de la COVID-19, és un dels segments amb major importància per als destins amb oferta alojativa i de serveis consolidada”, i ha assenyalat que “quan passi aquesta situació provocada pel coronavirus, hem d’estar preparats per a continuar sent una destinació turística atractiva per a aquesta mena de segment”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací