Turisme organitza un nou curs ‘en línia’ d’Objectius de Desenvolupament Sostenible

422

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat un nou curs ‘en línia’ d’Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), en empreses i organitzacions turístiques, dirigit a personal en actiu del sector turístic.

Aquest curs se celebra el dijous, 21 de gener, en format ‘en línia’ a través de CdT E-Formació, la formació en línia de la Xarxa de Centres de Turisme.

L’objectiu és donar a conèixer diferents aproximacions conceptuals i estratègiques dels ODS com a marc estratègic i referencial per al desenvolupament sostenible i relacionar els principis de desenvolupament sostenible i ODS a les realitats d’empreses i organitzacions turístiques, on també es presentaran bones pràctiques dissenyades i executades per empreses turístiques.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que des de la Xarxa de CdT “continuem oferint formació perquè els professionals del sector turístic tinguin la major preparació possible per a les noves demandes turístiques”.

En aquest sentit, ha explicat que “el nostre objectiu és acostar la formació i la qualificació professional ara, perquè puguem tornar a ple rendiment”, i que “els ODS són la clau de futur per als destins sostenibles i hospitalaris”.

Colomer ha recordat que des de la Generalitat “estem molt compromesos amb els ODS i per això presentem en l’estiu de 2019 una guia amb 100 recomanacions per a impulsar la consecució dels 17”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací