Turisme i Turespaña organitzen un nou cicle de seminaris web per a analitzar la situació actual dels mercat

555

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana i l’Institut de Turisme d’Espanya (Turespaña) han organitzat per a la segona quinzena de juny, coincidint amb la pròxima obertura de les fronteres i dels mercats turístics, un cicle de seminaris web en el qual s’analitzarà la situació actual de la demanda i de les seves perspectives en el curt i mitjà termini en alguns dels principals mercats europeus emissors de turistes cap a la Comunitat.

Es tracta de cinc sessions en la qual s’abordarà la situació als Països Baixos, Bèlgica, Alemanya, Regne Unit i França, i que pretén llançar llum sobre la realitat i expectatives d’aquests mercats i que ve a completar cicles anteriors sobre oferta, productes, gestió o les mesures de seguretat i higiene implantades en els diversos sectors turístics.

Aquest dimarts s’ha celebrat la primera jornada, ‘El mercat neerlandès a debat, perspectives temporada 2020’, on ha participat, a més del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el director de l’Oficina Espanyola de Turisme a Brussel·les i a la Haia, Rafael Chamorro Marín, a més de Martine de Knoop, CEO de l’organització d’agents independents The Travel Club i membre del consell empresarial de l’associació sectorial ANVR.

Francesc Colomer ha destacat que “estem fent aquestes sessions juntament amb Turespaña per a analitzar dades i tendències dels diferents mercats més interessants per a la Comunitat Valenciana”.

El responsable de Turisme ha explicat que “ahir vam mantenir una reunió amb Turespaña on adaptem el Pla Operatiu de Màrqueting a la nova realitat turística actual”, i ha afegit que “ara el més important és avançar i compartir informació que ens permeti prendre decisions encertades”.

Colomer ha destacat que Holanda “és el quart mercat més important per a la Comunitat Valenciana i hem de continuar conreant possibilitats” i que “fa uns dies vam conèixer que s’avança la volta dels mercats internacionals, i en la nostra aposta de valor la seguretat és fonamental”.

En aquesta línia, ha assenyalat que “el mercat holandès ha de saber el gran esforç del nostre sector i destins per adaptar-se i mostrar també la nostra millor versió en qüestions de seguretat i sanitàries”.

Francesc Colomer ha recalcat que “Holanda és un mercat interessant per a la Comunitat perquè mostra interès per productes alternatius a sol i platja i amb una mitjana de despesa elevada, així ho recullen tant els informes de despesa turística de l’INE com els informes d’escolta activa que realitzem a través de la Smart Data Office de Invat·tur, i això és molt positiu per a ajudar a la desestacionalització de la nostra activitat turística”.

Així mateix, ha assenyalat que “aquests webinars serveixen per a reprendre la planificació d’accions en els diferents mercats, analitzant prèviament les tendències actuals després de la COVID-19” i que “estem en un any complicat, però les dades ens diuen que els mercats continuen mantenint les seves ganes de viatjar, i que la Comunitat Valenciana continua mantenint-se entre les seves principals opcions”.

Nou cicle de seminaris web

Durant la segona quinzena de juny Turisme CV i Turespaña han programat cinc sessions en la qual s’abordarà la situació als Països Baixos, Bèlgica, Alemanya, Regne Unit i França, que pretén llançar llum sobre la realitat i expectatives d’aquests mercats i que ve a completar cicles anteriors sobre oferta, productes, gestió o les mesures de seguretat i higiene implantades en els diversos sectors turístics.

A més de responsables de Turespaña i el secretari autonòmic de Turisme i consellers de les oficines espanyoles de Turisme, participen, entre altres, l’Associació de Touroperadores Britànics (ABTA), l’Associació Belga d’Operadors Turístics o el touroperador FTI d’Alemanya.

Dijous que ve, 18 de juny, se celebrarà la jornada per a analitzar el mercat belga i el dilluns 22 de juny tindrà lloc el seminari web per a analitzar la situació i perspectives del mercat alemany, on intervindrà la consellera de Turisme de l’Ambaixada d’Espanya a Munic, Ana Rodríguez Valer, i el director de Destins Espanya, Portugal, Cap Verd i Carib de FTI, Manuel Morales, entre altres.

També s’ha organitzat una jornada per a analitzar el mercat britànic que se celebrarà el dimarts 23 de juny.

Finalment, s’ha previst tancar el cicle amb un seminari web dedicat al mercat francès, que se celebrarà el dimarts 30 de juny.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací