Turisme i la Federació de Enoturisme promouen la Comunitat com a destí enològic

538

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat amb la presidenta de la Federació de Enoturismo de la Comunitat Valenciana i de la Ruta del Vi d’Alacant, Mercedes Menor, un conveni de col·laboració per al foment i la promoció de la Comunitat Valenciana com a destí de turisme enològic durant l’any 2020.

Mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destina 50.000 euros perquè la Federació dugui a terme accions de promoció del producte enoturístico de la Comunitat.

Colomer ha comunicat a la Federació que el seu departament mantindrà aquesta aliança en 2021, “una col·laboració que permet dur a terme accions de comunicació, promoció ‘online’ i ‘offline'”, a més d’altres accions de promoció i comercialització del destí Comunitat Valenciana.

Turisme realitza actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat i, en aquest cas, es tracta de posar en valor el potencial vitivinícola de la Comunitat amb una visió turística, que serveixi d’element de dinamització econòmica.

A l’acte de signatura del conveni han assistit també la gerent de la Ruta del Vi d’Alacant, Lorda Rubio; el vicepresident de la Federació i president de la Ruta del Vi de Castelló, Sergio Garrido; la secretària de la Federació i presidenta de la Ruta del Vi Utiel-Requena, Ana Suria, i la gerent de la Federació de Enoturismo de la Comunitat i gerent de la Ruta del Vi Utiel-Requena, Rosa Vives.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací