Turisme Comunitat Valenciana aposta pel Mindful Travel i sorteja 10 caixes de taronges

479

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana aposta pel Mindful Travel difonent a través de les xarxes socials contingut inspirador dirigit als qui aposten per destins per a desconnectar, assaborir els productes de la terra i, alhora, gaudir de la naturalesa.

Amb l’objectiu de continuar promovent el turisme sostenible i afavorir els hàbits de vida saludables, Turisme Comunitat Valenciana sortejarà 10 caixes de taronges entre les persones participants de tot el país. El sorteig es realitzarà a través del seu compte d’Instagram i finalitzarà dilluns que ve 30 de novembre.

Així, en el marc de la Setmana del Desdejuni Valencià, que organitza la Federació d’Hostaleria de València i que se celebrarà del 30 de novembre al 6 de desembre, Turisme ha volgut destacar un d’aquests ingredients que no pot faltar en qualsevol desdejuni valencià, la taronja valenciana.

Un altre dels objectius de la campanya és la promoció de la taronja de la Comunitat Valenciana, un producte conreat exclusivament en els seus camps i que, per això, compta amb un sabor i una qualitat immillorables.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “aquest tipus d’accions ens permeten donar a conèixer el nostre destí des d’una altra perspectiva en l’entorn digital” i ha explicat que “a través d’aquesta campanya, els usuaris de RRSS poden comprovar que la Comunitat Valenciana és també un destí idoni per a assaborir els productes més autòctons i saludables”.

Per a participar en el sorteig, tan sols és necessari seguir a @comunitatvalenciana en Instagram i esmentar dues persones amb les quals compartir aquesta menja de IGP Cítrics Valencians. El dilluns 30 de novembre es realitzarà el sorteig i es publicaran les deu persones guanyadores

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací