Turisme difon recomanacions per intentar mitigar l’impacte de la crisi de l’coronavirus a les empreses turístiques

683

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha llançat unes recomanacions bàsiques a les empreses turístiques per intentar mitigar l’impacte de la crisi provocada per l’expansió de l’coronavirus en el sector.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha posat èmfasi que “la salut de les persones és ara la prioritat” i en que, davant la crisi sanitària provocada per COVID-19, “l’economia en general i el turisme en particular es posen a l’servei de les persones “. Per això, ha assenyalat que “ara és temps de quedar a casa per tornar amb més força, perquè ara l’important és protegir-nos per poder viatjar demà”.

Colomer ha incidit que Turisme segueix treballant “a la banda de destins i empreses a través dels seus canals en línia per oferir informació, ajuda i formació, amb l’objectiu de facilitar tot el suport necessari a el sector turístic davant els efectes que està provocant aquesta pandèmia a l’paralitzar l’activitat turística “. “Tot l’equip de Turisme segueix treballant a el servei de el sector per intentar tornar amb més força un cop se superi la pandèmia”, ha assegurat.

Des de Turisme Comunitat Valenciana s’han recopilat les principals recomanacions perquè les empreses turístiques puguen enfrontar-se a aquesta crisi sanitària i econòmica provocada per la malaltia COVID 19 i s’han enviat a les empreses adherides a el programa CreaTurisme.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací