Turisme decreta que el Cesal d’Alcossebre serà l’extensió del CdT de Castelló en la formació

573

Actualitat Diària

El Consell de la Generalitat Valenciana ha aprovat avui autoritzar la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre per a la posada en funcionament de l’extensió del CdT de Castelló en l’edifici municipal CESAL d’ Alcossebre. El consistori cedeix diversos espais de l’edifici per a albergar les aules de formació i la Generalitat Valenciana aporta 30.000 euros per a l’adequació i millora de les instal·lacions, que estaran preparades per a acollir formacions de cuina i aula d’informàtica i projeccions.

Culmina així una llarga tramitació que es remunta a l’any 2016, amb el primer oferiment de l’Ajuntament a la Generalitat Valenciana de cessió de part del CESAL per a convertir-se en extensió del CdT Castelló amb la finalitat de promoure la formació del sector turístic i hostaler, molt important a la comarca del Baix Maestrat.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “tenim clar que la supervivència del sector turístic –que és fonamental en el nostre municipi i a la comarca- passa per oferir eines perquè tant les empreses com els treballadors siguen més competitius. Amb aquesta mesura, afavorim que no hagen de desplaçar-se a Castelló per a rebre formació de cursos reglats i que forma part de l’oferta del CdT”. Juan ha agraït al Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “el seu interès i implicació perquè finalment aquesta reclamació de l’Ajuntament s’haja convertit en realitat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací