Turisme CV reforça el seu contingut informatiu readaptat a l’actual situació de crisi en el sector turístic

868

Tota la informació està a la disposició de tot el sector turístic i de tota la ciutadania en el magazine de Turisme Comunitat Valenciana

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha recordat que “des que el Govern central decretara l’estat d’alarma, en Turisme CV treballem per a planificar l’estratègia post Covid-19 i hem de tindre en compte diversos factors com l’impacte del coronavirus en el sector turístic i en els mercats”.

Per a això, des de Turisme Comunitat Valenciana es realitzen diferents informes, basats en les fonts estadístiques oficials, que s’han posat a la disposició del sector turístic i de la ciutadania, ja que estan disponibles en el magazine de Turisme Comunitat Valenciana.

Fins al moment, s’han publicat tres informes exclusius elaborats per Turisme: ‘Impacte *Covid-19 sobre el sector turístic de la Comunitat Valenciana’, ‘Què fem ara per a viatjar demà?. Estratègia davant la crisi sanitària del coronavirus’ i ‘Impacte Covid-19 sobre el turisme internacional’.

El primer mostra que les dades recopilades fins hui i les tendències detectades des de l’inici de la crisi sanitària, que conclouen que l’esforç promocional del turisme de la Comunitat ha de centrar-se en el mercat intern i nacional.

El segon analitza els eixos de treball i l’estratègia que s’està impulsant des de *Turisme per a pal·liar la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus: coordinació, informació, formació, comunicació, així com l’anticipació i planificació.

L’últim informe desglossa la situació de Covid-19 en el món, la situació a Espanya, l’impacte en l’economia espanyola i en la mobilitat aèria, a més de realitzar una anàlisi dels mercats internacionals emissors per a la Comunitat Valenciana (mercat britànic, francés, alemany, Països Baixos, belga, italià, rus, o xinés). A més, desglossa els reptes i l’estratègia de *Turisme per mercats durant aquest període de crisi.

Francesc Colomer ha recordat que “continuem treballant al costat de destinacions i empreses a través dels seus canals ‘online’ oferint informació, ajuda i formació, amb l’objectiu d’oferir tot el suport necessari al sector turístic davant els efectes que està provocant aquesta pandèmia en paralitzar l’activitat turística” i que “la nostra comesa és treballar al servei del sector per a intentar tornar amb més força una vegada se supere la pandèmia”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací