Turisme CV reforça el seu contingut informatiu i formatiu per a la seua distribució online al mateix temps que manté campanyes de promoció

571

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha aplicat mesures preventives davant el coronavirus per a tota la seua plantilla, així com per a tots usuaris i usuàries dels serveis que presta, al mateix temps que ha reforçat el seu contingut informatiu i formatiu per a la seua distribució online.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha reiterat que “en aquests moments, el més important és protegir la salut de les persones” i que “des que el Govern central decretara l’estat d’alarma, Turisme CV ha aplicat el teletreball per a la seua plantilla seguint les recomanacions, però sense deixar de donar resposta ni cobertura tant a usuaris i usuàries com al sector turístic”.

De la mateixa manera, s’està mantenint el contacte continuat amb el sector per a gestionar, entre tots, aquesta situació de la millor forma possible.

Colomer ha explicat que “durant aquests dies, les xarxes de Turisme CV s’han centrat en traslladar informació oficial útil per al sector i els ciutadans, així com en la posada en marxa d’una campanya que, amb els claims ‘Queda’t a casa’ i ‘Cuida’t per a tornar’, té l’objectiu de conscienciar a la ciutadania de la importància de romandre ara en les nostres llars, però sense perdre el vessant més turístic perquè, quan acabe aquesta situació, puguem tornar a gaudir de les destinacions i experiències que ofereix la Comunitat Valenciana”.

A més, des de Turisme Comunitat Valenciana es continua treballant per a impulsar la formació online i la transferència de coneixement amb el material proporcionat, entre altres, per l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, Invat.tur.

Per part seua, els CDTs treballen per a oferir un major nombre de cursos online centrats en diverses matèries formatives. “És imprescindible reforçar la formació del nostre sector, per això oferirem eines per a aprofitar aquest moment i millorar en coneixement”, ha apuntat Colomer.

El secretari autonòmic de Turisme ha assenyalat que “en una situació tan excepcional com la que estem vivint, des de Turisme estem aplicant mesures excepcionals, adaptant la nostra estratègia durant aquest temps sense perdre el contacte amb els nostres usuaris i amb el sector a través de les nostres xarxes socials i dels nostres emails de contacte”.

“Ara és moment de quedar-se a casa per a aconseguir revertir la corba, però quan superem aquesta situació, hem d’estar preparats per a recuperar la idea que viatjar és fonamental per a la vida d’una societat, perquè el turisme continuarà sent la resposta per a moltes coses”, ha explicat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací