Turisme Comunitat Valenciana y la dirección de Aragón se unen para liderar e impulsar la Ruta del Grial

919

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha mantingut una reunió amb la directora general de Turisme del Govern d’Aragó, Elena Allué de Baró, i amb representants de les universitats de totes dues comunitats autònomes per a activar accions conjuntes d’impuls de la Ruta del Greal.

En aquesta reunió s’han valorat la incorporació de nous continguts, com la creació d’una edició limitada del disc de Carles Magraner amb la música ‘El greal’ o l’adhesió del sector vinícola, amb el disseny de la seua primera botella de vi de ‘La ruta del greal’.

Francesc Colomer ha ressaltat que “aquestes accions beneficiaran de manera transversal als diversos sectors vinculats a aquest gran projecte, on portem anys treballant les dues administracions per a dotar d’excel·lència la Ruta del Greal”.

Així mateix, Colomer ha explicat que “hem presentat al Govern d’Aragó el projecte de les ‘Obres Commemoratives Ruta del Greal’, un projecte que compta amb els seus dues primeres obres a Barracas i Massamagrell”.

Aquestes obres naixen d’una idea original de l’escultor Antonio Peris Carbonell, desenvolupades, promogudes i participades per Turisme Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de crear un element significatiu que una totes les poblacions que componen la Ruta del Greal, des de Sant Joan De la Penya fins a la Catedral de València. Aquestes obres tindran la seua continuació en el territori d’Aragó.

Aquesta reunió, també ha comptat amb la participació de representants de la Universitat de València i de la Universitat de Saragossa, els qui han presentat un programa per a impulsar un projecte europeu de la Ruta del Greal, a més de representants de l’arquebisbat de València i una representació del món de l’art amb Antonio Peris Carbonell i Carles Magraner, unint la música amb l’escultura i pintura.

Francesc Colomer ha recordat que “des de la Comunitat Valenciana estem treballant per a impulsar productes com la Ruta del Greal, per això hem creat un grup de treball amb la confraria del Sant Calze i amb empreses del sector turístic com a agències de viatge, guies turístics, hotels, restaurants i altres recursos turístics del territori que conforma la Ruta el Greal”.

Visita a l’escultura ‘L’últim sopar’ a Massamagrell

Els responsables de Turisme del Govern d’Aragó s’han traslladat a Massamagrell per a conéixer l’escultura ‘L’últim sopar’, en la Ruta del Greal.

Les obres commemoratives de la Ruta del Greal comprenen 24 escultures i l’Arquebisbat de València està col·laborant tant en l’elaboració dels títols com en l’elecció de les ubicacions de les estàtues.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací