L’Alcora incentiva el comerç local a través de la creació d’una targeta de fidelitat

849

Huguet: “La iniciativa pretén potenciar i proporcionar una nova via de promoció comerços, així com servir d’incentiu per als clients”

Actualitat Diària

Comprar a l’Alcora tindrà premi. L’ajuntament i l’Associació del Comerç i Serveis (ACOSAL) han presentat aquest matí ‘La Mancerina‘, una targeta de fidelització que té com a objectiu principal fomentar les compres en el comerç local.

En l’acte han participat l’alcalde de la localitat, Samuel Falomir, la regidora de comerç, Ana Huguet, i en representació d’ACOSAL, la seua presidenta, Estefanía Meseguer, i Leticia Bartoll.

La targeta, juntament amb l’APP La Mancerina-l’Alcora, disponible en Google Play i Apple Store, començarà a funcionar en les pròximes setmanes.

Els comerços poden participar en la iniciativa de 2 formes: amb llicència reduïda, que els possibilita aparèixer en l’App i publicar promocions i dades comercials, a més de figurar en el mapa de localització; o amb llicència completa, opció amb la qual, a més d’aparèixer en l’aplicació, els comerços participen en el programa de fidelització, que consisteix en la remuneració als clients amb l’1% de les vendes, que podran canviar en qualsevol establiment que participe en la iniciativa.

Aquest sistema (Moneder.com), utilitzat a Catalunya, en poblacions com Barcelona, ha començat a implantar-se a la Comunitat Valenciana a l’Alcora i Torrent.

Huguet ha destacat en l’acte de presentació els “nombrosos avantatges” de comprar en el comerç local. Amb aquesta iniciativa pionera “volem potenciar-ho i fidelitzar la seua clientela”, ha manifestat.

El seu funcionament, a més de dotar d’una eina de digitalització “molt important” als petits i mitjans comerços, ja que recull les dades dels seus clients, suposa un incentiu per als usuaris, que veuen com comprar en el seu establiment habitual té premi, perquè totes les seues compres es remuneraran amb euros que després poden canviar en qualsevol comerç associat.

Mitjançant la targeta, el seu nom o número de telèfon i l’APP, l’usuari s’identificarà i rebrà els euros en cada compra. A més, podrà comprovar directament en el seu mòbil les promocions existents i el saldo disponible per a canviar-los per articles o serveis.

L’Ajuntament de l’Alcora va començar a treballar en la targeta de fidelització ‘La Mancerina’ fa quasi un any juntament amb PlisPlas Digital Màrqueting per tal de determinar un sistema que permetera créixer i adaptar-se a les noves tecnologies. L’Associació de Comerç i Serveis local és l’encarregada de l’organització i posada en marxa d’aquesta, posant-la a la disposició de totes les xicotetes i mitjanes empreses de la població.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací