El Jutjat desestima el recurs del PP contra l’Ajuntament de la Vall d’Uixó per negació d’informació de l’equip de govern

1782

La regidora del Partit Popular, Elena Vicente-Ruiz, haurà de pagar les costes del procés judicial perquè “no hi ha hagut obstrucció al dret d’informació”

Actualitat Diària

L’alcaldessa, Tania Baños, ha informat que el Jutjat del Contenciós Administratiu Nombre 1 de Castelló de la Plana ha desestimat el recurs interposat per la regidora del PP, Elena Vicente-Ruiz, en relació a les acusacions de negació d’informació per part de l’equip de govern de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó.

Baños ha destacat que aquesta sentència favorable “demostra que no som un equip de govern opac ni ocultem informació a l’oposició. No ho diu cap partit polític, sinó una jutgessa, que ens ha donat la raó com ja va fer en el seu moment el Síndic de Greuges”, ha afegit.

En aquest sentit, la fallada de la sentència arreplega que no existeix inactivitat per part de l’administració demandada enfront de la petició d’informació. A més en l’exposició de fets es considera que no hi ha hagut obstrucció al dret d’informació.

“El PP ha muntat una pantomima, amb tots els regidors en la porta de l’ajuntament fent-se una foto amb un dossier de 100 preguntes i acusant-nos d’ocultar informació” i ara “una jutgessa diu que no és així” i imposa “el pagament de les costes del procés judicial a Elena Vicente-Ruiz i al PP si escau”, ha explicat Baños.

“L’equip de govern no amaguem res”

Així, ha afirmat que l’actual equip de govern “no amaguem gens perquè no tenim gens que amagar” i ha assenyalat que “els militants del PP no mereixen pagar aquest tipus d’actuacions perquè els seus regidors fan acusacions falses per a tapar la seua falta de projecte”. A més els ha demanat que “deixen de posar excuses i comencen a treballar en benefici de la Vall d’Uixó i de tots els valleros i valleres”.

Aquesta sentència és pública i “qualsevol persona pot accedir a ell” per a comprovar que el PP “falta al respecte a l’equip de govern” i “posa obstacles a la nostra gestió”, perquè “els facilitem la informació a les seues preguntes, però no els agrada la resposta”, ha finalitzat.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací