Sorribes (PSPV-PSOE): “David García fa números falsos, endeuta factures y després ens menteix”

520

Actualitat Diària

Fa números falsos, amaga factures, després ens menteix i després demana a l’oposició que confiem en ell”. D’aquesta forma explica el líder del PSPV-PSOE a Nules, Adrián Sorribes, la gestió de l’alcalde, David García, en els últims mesos.

Sorribes compta a Actualitat Diària que García “té 125.000 euros de remanent amb els que ha pagat les hores extra dels treballadors que encara no ha pagat”, que hui dia “és el que més ens preocupa per la seua falta de gestió, que ni n’hi ha ni li l’espera”.

En aquest sentit, el líder socialista de la localitat de la Plana Baixa assegura que després de les anunciades retallades que es van fer en festes, seria possible que s’aproven 20.000 euros per a festes però la manca de gestió ho fa impossible. “El principal problema és que la salut econòmica del consistori aquesta en perill”.

Pressupost de 2020

De fet, Sorribes indica que “estem a dos mesos de negociar el pressupost del 2020 i en aquestos moments està bloquejat”. “Primer s’ha de reunir amb el PP, que li ha dit que fins que no pague el que deu no l’acceptaran…I ja després es reunirà amb nosaltres i posarem les nostres condicions”, insisteix el polític socialista.

En aquesta línia, assegura que l’equip de Govern intenta dur a terme una modificació de crèdit, però que “no ha sigut possible perquè no es respecta el Pla Econòmic Financer de l’ajuntament”. D’aquesta forma la intervenció ha bloquejat aquesta variació pressupostària: “És un error que se sabia que s’anava a cometre, però al final García l’ha comès”, sentència Sorribes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací