La subdelegada del Govern serà la mantenidora de les Festes del Crist de l’Alcora el 23 d’agost

777

L’alcalde ha posat en valor la seua “destacada trajectòria professional” i ha ressaltat el “gran orgull” que suposa per a l’Alcora

Actualitat Diària

La subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, serà la mantenidora de les Festes del Crist 2019. Així ho ha anunciat aquest matí l’alcalde, Samuel Falomir, qui ha posat en valor la “destacada trajectòria professional” de l’alcorina i ha ressaltat el “gran orgull” que suposa per a la localitat comptar amb ella per a aquest “important càrrec” dins de les seues festes majors.

Nascuda a l’Acora l’any 1964, Soledad Inmaculada Ten Bachero és llicenciada en Dret per la Universitat de València i funcionària de carrera (grup A1) del sector d’Administració General de la Universitat Jaume I. Compta amb el Curs de Postgrau U.P.V ‘Especialista en Gestió informatitzada comptable financera, econòmica i d’auditoria’.

Soledad Ten en la Rompida de la Hora

Ha treballat a l’UJI des de 1991, on també ha exercit com a vocal de la Junta electoral des de 2005 i membre de la Comissió Econòmica des de 2016 a proposta de la Junta de Personal d’Administració i Serveis.

Al llarg de la seua vida professional, ha participat en múltiples cursos sobre gestió econòmica i financera, sistemes pressupostaris, organització i planificació del treball.

Va ser regidora a l’Ajuntament de l’Alcora durant el mandat de 1999 a 2003 i, des de juliol de 2018, ocupa el càrrec de subdelegada del Govern a Castelló, sent la primera dona al capdavant d’aquesta institució.

El discurs de Ten com a mantenidora es realitzarà en l’acte de proclamació de la Reina i Dames de les Festes del Crist 2019, que tindrà lloc el pròxim 23 d’agost.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací