Sogorb valora com a “èxit” la mostra gastronòmica dels bolets

436

Actualitat Diària

Sogorb va acollir des del 31 d’octubre fins al 29 de novembre aquesta jornada gastronómcia dedicada als bolets amb un excel·lent resultat. Durant aquest període es van servir un total de 700 menús en els 2 restaurants participants.

La XIV Mostra Gastronòmica dels Bolets se salda enguany amb un balanç molt positiu donada la qualitat dels menús així com l’assistència. Els restaurants Casa Alba i Gastroadictos han participat en aquestes jornades i han repartit un total de 700 menús.

“Estem molt satisfets amb el resultat d’aquesta mostra. Hi ha molta gent que ja coneix aquestes jornades i repeteix any rere any. I altres assistents ens han conegut a través de la publicitat i promoció que s’ha fet en xarxes socials i en Tourist Info de Sogorb”, afirma Ángeles Gómez, Regidor de Turisme.

“Al principi, la Mostra dels Bolets es complementava amb les visites guiades gratuïtes, de les quals només es va realitzar una ja que es van haver de cancel·lar a causa de la situació sanitària. No obstant això, les persones que van venir per a les jornades, han aprofitat també per a conèixer Sogorb i visitar els nostres museus”, afegeix Gómez.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací