Fira València emmagatzemarà material sanitari i de protecció del coronavirus

418

Actualitat Diària

El Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i Fira Mostrari Internacional de València per al magatzematge i suport a la gestió d’aprovisionament logístic de material sanitari, amb la finalitat de poder atendre les necessitats generades a causa de la pandèmia per coronavirus.

A causa de la crisi ocasionada per la propagació de la COVID-19 en la Comunitat Valenciana, des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública es va procedir a la compra de material sanitari i de protecció. Així mateix, Fira València va posar a la disposició de les autoritats sanitàries les instal·lacions necessàries per a fer front a les necessitats d’emmagatzematge del material sanitari.

En aquest sentit, inicialment el material es va emmagatzemar en el pavelló 8 de Fira València, que compta amb un espai de 4.170 m, i inscrit com a Magatzem Distribució Productes Sanitaris COVID Comunitat Valenciana en el registre d’establiments de distribució de productes sanitaris.

A causa de la necessitat d’adequar les instal·lacions i amb la finalitat de poder alliberar aquest espai en Fira València per al funcionament de l’activitat firal, des del passat 18 de setembre es trasllada el magatzem als pavellons 1 i 3 del nivell 1 de Fira València, que compta amb una superfície de 11.601 m cadascun.

El conveni estarà vigent fins al 31 de desembre de 2022. La Generalitat ha invertit 54.334,74 euros per a l’adequació de les instal·lacions i 72.502,66 euros a càrrec dels pressupostos de 2021 i 2022 per a fer front a les despeses relacionades amb les activitats d’embalatge i distribució de material destinat a fer front a les necessitats sorgides a causa de la infecció COVID-19.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací