S’inaugura en Betxí la XX edició del Festival de Teatre al Carrer Bagatge

1127

Actualitat Diària

Betxí es prepara per acollir este cap de setmana el que sense dubte s’ha convertit en un escenari imprescindible dins del món del teatre al carrer. I és que este matí ha tingut lloc el tret d’eixida de la XX edició del BAGATGE, el festival que esta localitat de la Plana Baixa organitza des de finals del passat segle i que una vegada més arreplegarà un bon grapat dels millors artistes estatals de l’actualitat.

La inauguració, que s’ha dut a terme en l’auditori, ha acollit una mostra dels cartells de totes les edicions i un recull de les millors fotografies de les actuacions anteriors. Així mateix, ha reunit en una mateixa taula a l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, als membres de la Troupe Malabó com a organitzadors del festival i a tots els regidors de cultura dels últims vint anys com a responsables de l’esdeveniment.

“Ha sigut un acte molt bonic i emotiu que ens ha transportat en el temps als primer anys d’este bonic projecte”, ha comentat Remolar mentre observava algunes de les instantànies reproduïdes. “És un plaer i un orgull acollir un festival d’este nivell en un poble com el nostre i poder oferir esta forma de cultura a tots els nostres veïns i visitants. Sense dubte, açò seria impensable sense la implicació de persones com Marisa i Sergi que són un referent dins del món teatral”.

Les sessions començaran esta vesprada amb l’actuació de Pepa Cases i Botproject i continuaran esta nit amb Ju-ja teatre. Les actuacions es repartiran en cinc emplaçaments diferents repartits pel casc antic de Betxí, amb especial menció a les que tindran lloc dins del Palau-Castell del municipi.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací