Set curts valencians entre els seleccionats per als premis Goya

433

Actualitat Diària

L’Acadèmia del Cine Espanyol ha donat a conéixer els curtmetratges seleccionats per a competir en la 35 edició dels Premis Goya que se celebraran el 6 de març de 2021.

La comissió de curtmetratges ha seleccionat deu títols d’animació, deu en l’apartat documental i quinze en la categoria de ficció, que podran ser votats pels acadèmics en les pròximes setmanes, per a decidir els que finalment optaran als Goya 2021.

D’entre els seleccionats hi ha 3 curts d’animació valencians: ‘Blue & Malone: Casos imposibles’ d’Abraham López Guerrero, ‘Metamorphosis’ de Carla Pereira i Juanfran Jacinto i ‘Rutina: la prohibición’ de Sam Ortí Martí.

En l’apartat documental està seleccionat el curt valencià ‘El deseado’ d’Óscar Bernàcer i en la categoria de ficció els tres curts valencians seleccionats són: ‘A la cara’ de Javier Marco Rico, ‘Orquesta Los Bengalas’ de David Valero Simón i ‘Piel y corazón’ d’Adán Aliaga.

El total de curts seleccionats ha sigut de 35, per la qual cosa els set curts valencians que estan inclosos en aquesta selecció suposen un 20 % del total.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací