Segorbe amplia el servei telefònic d’emergència social i atendrà anomenades en cap de setmana

641

Les famílies amb fills que no tinguen accés a internet, tindran accés a fotocòpies que se’ls portaran a casa per a fer les seues tasques

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Segorbe, a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha decidit ampliar el servei telefònic que es presta als segorbins i durant el cap de setmana també s’atendran emergències.

Una altra de les novetats és el servei de recollida de medicaments en les farmàcies dels hospitals per a les persones majors o malalts que així ho requerisquen. Una mesura que se suma a la recollida que ja realitzaven en les farmàcies de Segorbe i que ara s’ha ampliat.

Així mateix, les famílies amb xiquets en edat escolar que no tinguen accés a Internet, se’ls portarà fotocòpies de les tasques que estan enviant des dels col·legis. Des del departament de Serveis Socials s’està en contacte amb els col·legis per a poder així entregar a aquestes famílies les fitxes i tasques que corresponguen al seu curs.

Recordem que des de Serveis Socials s’estan realitzant les següents actuacions:

– Recollida de medicaments en farmàcies de Segorbe i d’hospitals

– Menús per a xiquets i persones en situació de vulnerabilitat

– Compra i repartiment de menjar per a majors, a Segorbe i pedanies. En Penyalba hi ha una persona a la disposició de la pedania.

– Es continua garantint les PEIs (Prestacions Econòmiques Individualitzades) per a cobrir les necessitats bàsiques de les famílies.

Des de Serveis Socials es treballa permanentment per a poder atendre les necessitats de les persones en situació de vulnerabilitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací