Prop de 500 persones elaboren allioli a Vila-real en la trobada prèvia a la segona Nit de Xulla d’Interés Turístic Provincial

816

La participativa iniciativa ha rcaptat fons per a Enach. Benlloch, la reina de les festes i les seues dames han recorregut diferents ‘casals’ de les penyes per a participar en un dels actes més multitudinaris de les festes patronals. A la vesprada s’han inaugurat diverses exposicions, entre elles la del 40a aniversari de la Comissió de Penyes. El PSPV difon l’activitat de SOS Manada i recapta fons en el III Tast de vi solidari

Actualitat Diària

Vila-real celebra la seua segona nit de Xulla declarada d’Interés Turístic Provincial. Veïns i veïnes han eixit als carrers per a encendre les fogueres on després han cuinat la tradicional carn a la brasa.  La ciutat ha celebrat aquesta tradicional vetlada per 78a edició i els veïns ha omplert els carrers de foc, fum i quilos i quilos de carn, amb l’impuls que suposa per a l’economia aquesta jornada dins de les festes de la Mare de Déu de Gràcia.

L’alcalde de la ciutat, José Benlloch, la reina de les festes, Carmen Rubert, i les seues dames,  han recorregut diferents ‘casals’ de les penyes per a participar en un dels actes més multitudinaris de les festes patronals.

Però abans, a la plaça Major s’ha celebrat la segona edició de la trobada per a elaborar allioli. Aquest acte es va celebrar per primera vegada a les festes de Sant Pasqual per a commemorar la declaració de la Nit de la Xulla com a Festa d’Interés Turístic Provincial. En aquesta segona edició han participat al voltant de 460 persones, que prèviament han realitzat un donatiu solidari de 2 euros, destinat a la associació Enach. Els participants han rebut els ingredients necessaris per a elaborar l’allioli i un morter. L’acte, organitzat per la Junta de Festes, ha comptat amb la colaboració de la Fundació Caixa Rural de Vila-real.

Inauguració exposicions de festes

Hui s’han inagurat diverses mostres. La primera, l’exposició commemorativa del 40é aniversari de la Comissió de Penyes. La mostra, que ha estat inaugurada per l’alcalde, José Benlloch,i la reina de les festes, Carmen Rubert, i la seua cort d’honor, està ubicada a la Casa de la Festa, a la plaça Mossén Ballester, i romandrà oberta fins al 6 de setembre. A la inauguració han assistit també el president de la Comissió de Penyes, David García; el regidor de Festes, Diego Vila, el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, i altres representants de la corporació.

També s’ha obert ‘La antigua sintonía. Radios del pasado’, organitzada per la Congregació de Filles de Maria Immaculada, que ha estat inaugurada per l’alcalde, la reina i dames de les festes, i membres de la Junta de Festes i de la corporació municipal, a la seu social de la Congregació. La mostra de ràdios antigues estarà oberta al públic fins al 7 de setembre,

El PSPV-PSOE de Vila-real ha celebrat hui la tercera edició del Tast de vi solidari amb Vins de la Terra de Castelló, destinat en aquesta ocasió a col·laborar amb l’associació SOS Manada. L’alcalde de Vila-real i president de l’agrupació local, José Benlloch, la secretària general, Silvia Gómez, i els responsables de SOS Manada, així com reina i dames de les festes, han participat en l’activitat solidària, que serveix per a difondre l’activitat de SOS Manada, a més de recaptar fons per a col·laborar amb l’entitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací