SEAT entrarà en el mercat de les motocicletes amb un eScooter 100% elèctric

583

Actualitat Diària

Seat reforça la seua aposta per la mobilitat urbana i entrarà en el mercat de les motocicletes amb el SEAT eScooter concept. La companyia comercialitzarà en 2020 la seua motocicleta 100% elèctrica equivalent a 125cc. La presentació oficial es realitzarà el pròxim 19 de novembre a Barcelona durant el Smart City Expo World Congress de Barcelona.

El nou SEAT eScooter concept formarà part de l’estratègia de mobilitat urbana de la companyia, centrada en oferir solucions sostenibles per a les ciutats. SEAT va anunciar en la passada edició del Mobile World Congress que seria l’encarregada de liderar l’estratègia de micromovilidad del Grup Volkswagen. Una estratègia que inclou també el SEAT Minimó concept car, així com el SEAT eXS KickScooter powered by Segway que es va presentar en el Smart City Expo en 2018.
Lucca de Pixe, president de SEAT, ha afirmat que “el continu creixement de les grans ciutats fa que aconseguir una mobilitat eficient siga un dels principals reptes. Hui, fem un pas més en la nostra estratègia de micromovilidad urbana confirmant la primera eScooter en la història de la marca”.

Barcelona és la ciutat europea amb més motocicletes per habitant i compta amb una àmplia tradició de mobilitat sobre dues rodes. Per això, SEAT desenvoluparà aquest concepte en col·laboració amb el fabricant barceloní de motocicletes elèctriques Silence i es comercialitzarà tant per a particulars com per a flotes compartides.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací