S’avançada l’obertura dels cursos del programa formatiu ‘Amfitrions Turisme’

751

Actualitat Diària

El programa ‘Amfitrions Turisme’ impulsat per la Secretaria d’Estat de Turisme avança l’inici de diversos cursos de l’edició formativa de primavera, a fi de pal·liar les actuals circumstàncies de confinament provocades pel COVID-19.

Emmarcat en el Pla del Turisme Espanyol Horitzó 2020 en el seu eix ‘Valor al Client, programa Qualitat Percebuda’, el programa pretén millorar la qualitat de les empreses i les destinacions turístiques per a satisfer de manera correcta les expectatives del visitant.

S’emmarca en l’objectiu general del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme de contribuir a la preparació de les empreses i destinacions turístiques perquè adaptin els seus serveis al ritme que exigeixen les tendències del mercat i impulsar un conjunt d’estratègies i actuacions que situïn al turista com a centre d’atenció i perspectiva per a la millora competitiva del nostre país.

‘Amfitrions Turisme’ desenvolupa dues línies bàsiques d’actuació: Impulsar la cultura del detall a través de programes de sensibilització i formació dels prestataris de serveis turístics (Programa Cultura del Detall), i afavorir l’embelliment de les destinacions turístiques com a factor clau per a influir positivament en la percepció global del client (Programa Destinació detalladament).

Enguany, per primera vegada, inclou també un curs sobre Competències Digitals Turístiques en format MOOC com a part del seu programa formatiu.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací