Santa Magdalena informa que està oberta la línia de subvencions per a la rehabilitació d’habitatges

630

Qualsevol persona física, propietària, usufructuària o arrendatària d’un habitatge pot sol·licitar aquestes ajudes

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, la Generalitat Valenciana ha obert el termini per a sol·licitar subvencions per a la millora de les condicions de l’interior dels habitatges, en el marc del Pla de Reforma Interior d’Habitatge, Pla Renhata.

Aquestes ajudes són per a: la reforma de les habitacions humides (cuines, banys, etc), reforma de l’habitatge per a adaptar-la al seu possible ús per persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda incloent l’ampliació dels espais de circulació de l’habitatge o el canvi de portes o la instal·lació de senyals acústics o lluminosos en el seu cas i la instal·lació de sistemes integrats de domòtica, que milloren l’accessibilitat i l’autonomia en l’ús de l’habitatge, a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda.

Qualsevol persona física, propietària, usufructuària o arrendatària d’un habitatge situat en la Comunitat Valenciana, a través d’un tècnic col·laborador inscrit per a la corresponent convocatòria, pot sol·licitar aquestes ajudes.

Els habitatges que pretenguen acollir-se a les subvencions hauran de complir els següents requisits:

  1. L’edifici en el moment de la sol·licitud ha de tindre una antiguitat superior a 20 anys. No serà necessari complir aquesta condició en el cas d’actuacions d’adaptació de l’habitatge per a persones empadronades amb diversitat funcional amb un grau de discapacitat superior al 50% 33% o per a persones majors de 70 anys.
  2. Que l’habitatge es destine a residència habitual i permanent del seu propietari, inquilí o usufructuari. El que es considerarà acreditat en estar empadronat amb anterioritat a la sol·licitud de les ajudes.
  3. Que les obres, que poden estar concloses en el moment de la sol·licitud, tinguen data d’inici posterior al dia 1 de gener de 2019 i data de finalització posterior al 7 de maig del 2019 sense sobrepassar el termini màxim de 6 mesos comptats a partir de l’endemà de la data de publicació en el DOGV de la resolució de concessió de les ajudes.

El pressupost de rehabilitació no serà inferior a 2.000 euros, ni superior a 12.000 euros, amb independència del pressupost real de les obres que pot ser major.

Les obres hauran d’haver-se iniciat amb posterioritat al dia 1 de gener de 2019 i hauran d’haver-se finalitzat entre el 8 de maig de 2019 i el dia en què vença el termini màxim de 6 mesos comptats a partir de l’endemà de la data de publicació en el DOGV de la resolució de concessió de les ajudes, tots dos inclusivament.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací