L’exposició, ‘Mans Artesanes. La música al nostre poble’ s’inaugura a Santa Magdalena

836

La localitat mostra la seua tradició musical en una altra activitat dins de la celebració de les seues festes patronals

Actualitat Diària

Santa Magdalena de Polpís entra ja de ple en la recta final de les seues Festes Patronals 2019 i ho fa amb una gran varietat d’actes, entre els quals destaca la inauguració, a  La Capella, de l’exposició, ‘Mans Artesanes. La música al nostre poble’, en la qual es mostra la llarga tradició musical de la població, amb una sèrie d’instruments molt antics, roba de músic, tant de banda com de dolçainer i dolçainera i fotografies, que han sigut cedides, per a l’ocasió, per diversos veïns de la localitat i entitats com l’Agrupació Musical de Santa Magdalena.

E07F0494-EF00-4B6B-9BC1-C49005357073Les Festeres i Festers 2019, al costat de l’alcalde i corporació municipal van ser, ahir dijous,  els encarregats d’inaugurar la mostra, que al llarg de la jornada d´avui romandrà oberta al públic. A més, prop de 50 persones van gaudir de la ‘sardinada’, oferida per l’Ajuntament. I és que, la gastronomia va ser un dels plats forts del dia, ja que també es va celebrar la Festa de les Paelles, en la qual les diferents colles van mostrar els seus dots culinaris. A la vesprada, els caps de bestiar braus de Benavent de Quatretonda van sorprendre a tot el públic assistent al recinte taurí.

La jornada es tancava amb el concert de Los Inhumanos, que amb els seus temes més coneguts, van omplir la pista del pavelló poliesportiu de Santa Magdalena.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací