Santa Magdalena acollirà la Trobada de Bandes del Maestrat en 2020

981

Actualitat Diària

Santa Magdalena ha estat present en els actes programats en la XXVI Trobada comarcal de Bandes, que dissabte passat, 28 de setembre, se celebrava a Benicarló i en la qual van participar més de 700 músics, vinguts de diferents punts de la comarca.

Un any més, l’Agrupació Musical de Santa Magdalena, dirigida per Sergio Tortajada Gómez, va participar en aquest esdeveniment, que va recórrer part del centre de la ciutat i que va tindre el seu epicentre en la plaça Constitució, lloc en el qual la formació magdalenera interpretava el pasdoble, Armando Serra, de Pablo Sánchez Torrella.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou i el regidor de Festes a l’ajuntament de la localitat, Marcos Cervera, també assistien a aquest esdeveniment, al costat de representants polítics i musicals de tota la comarca del Baix Maestrat.

La XXVI Trobada finalitzava amb la interpretació conjunta, per part de totes les bandes, de l’himne de la Comunitat Valenciana, sota la batuta de Pablo Anglés Galindo, director de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, entitat amfitriona de l’esdeveniment.

L’any vinent serà Santa Magdalena de Polpís la localitat, que acollirà la Trobada de Bandes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací