Sabina Escrig renuncia a l’acta de regidora per a ser portaveu adjunta en les Corts i Aida Beteta serà edil a Vila-real

956

Alcalde i companys han arropat Escrig i Benlloch ha destacat que el Parlament valencià parlarà la llengua de Vila-real”

Actualitat Diària/S.N.

Encara amb la ressaca de la nit electoral, el PSOE de Vila-real ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per a donar una notícia que coneixent els protagonistes de la roda, sabíem de què es podria tractar. L’alcalde en funcions, José Benlloch, i la número quatre de la llista i regidora d’Hisenda en funcions, Sabina Escrig, han explicat en una sala de premsa plena de gom a gom de mitjans de comunicació i membres del partit socialista i de Compromís que havia de renunciar a la seua acta de regidora per a assumir el càrrec de portaveu adjunta del grup socialista les Corts Valencianes. La seua eixida provocarà que la número catorze, una de les incorporacions de la llista, la campiona autonòmica de BTT Aida Beteta entre com regidora al ple municipal.

Benlloch ha valorat el treball de Sabina Escrig no només en les dues darreres legislatures, sobretot la última compaginant el càrrec de regidora amb el de diputada a Les Corts, sinó també la seua tasca en 2007, “quan va impulsar l’oficina de Proximitat del PSOE i això ens va permetre aconseguir la xifra de vots necessaris per a engegar el Govern del Canvi”. L’alcalde en funcions ha destacat que el fet que el “PSOE tinga a les seues mans el Govern en Madrid i València, ens ha fet posar Vila-real per davant i per això és necessari estar al cent per cent. De 2015 a 2019 ha estat amb Ximo Puig sent la veu de Vila-real i per això és important tornar a tindre perfils nostres en la Generalitat on es prendran importants decisions en els mesos vinents”, ha indicat. L’alcalde ha destacat la tasca i dedicació d’Escrig en assumptes com el Pla Edificant o la modificació del Lotup que ens permetrà donar solució al problema de l’urbanisme. “Ha creat escola i la trobaré molt a faltar, encara que sé que continuarem veient-la per ací, el parlament valencià parlarà la llengua de Vila-real”.

Sabina Escrig, visiblemente emocionada, no ha pogut contenir les llàgrimes en la seua intervenció i ha donat les gràcies a la ciutadania pels resultats electorals d’ahir. “ Vila-real no podria tindre millor alcalde i és que si no haguera seguit el PSOE, la ciutat acabaria arruïnada”. L’encara regidora ha donat les gràcies a companys de partit i de la coalició de Govern, al funcionariat i als mitjans de comunicació. “Els socialistes som la garantia de lluita, d’esperança i de progrés i el nostre treball ha estat ple de respecte, responsabilitat i dignitat. Si sóc diputada, és gràcies a la confiança dipositada en mi pel PSOE i l’alcalde. Estic molt orgullosa d’haver format part del Govern de Botànic que tantes coses bones ha portat a la Comunitat i he de dir que sent portaveu i regidora he sigut molt feliç”, ha conclòs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací