La regidora Verònica Ruiz inaugura el “Congrés d’Arts Escèniques: realitat o ficció” en l’espai cultural El Menador

848

El Congrés tindrà lloc durant els dies 5 i 6 de febrer amb debats i tallers programats per les dues jornades de la trobada

Actualitat Diària

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha inaugurat el ‘Congrés d’Arts Escèniques: realitat o ficció’ a Castelló organitzat per l’Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià (Avetid), amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I. “Dos dies plens d’activitats que faran de Castelló l’epicentre de les arts escèniques durant dues jornades de xerrades i debats de reflexió sobre el sector” ha explicat la regidora.

El congrés tindrà lloc durant el dimarts 5 i el dimecres 6 de febrer en el Menador, on professionals de les arts escèniques, institucions públiques i representants de diverses companyies es reuniran durant els matins dels dos dies amb taules de debat per donar a conéixer les seues iniciatives.

Durant les vesprades es realitzaran dos tallers, el dimarts 5 de 17.30 a 20.30 hores sobre la distribució d’arts escèniques, i el dimecres 6 de febrer, de comunicació a través de les xarxes socials de 16.00 a 19.00 hores.

“Amb aquesta trobada es pretén ajudar i visibilitzar la professió des d’un punt de vista més teòric, ja que a través de les taules rodones els agents del sector podran estudiar l’estat actual de la professió a través de les experiències professionals dels representants de les companyies aquí presents” ha manifestat Verònica Ruiz.

Pròximes activitats

La regidora de Cultura a l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, participarà el dimecres 6 de febrer a les 12,30 hores en les conferències programades dintre de les activitats del Congrés.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací