Jorge Ribes defensa un model de col·laboració més pròxim amb el Consell de la Joventut de Castelló

1233

L’edil estableix un primer contacte amb l’entitat per a dissenyar un full de ruta que facilite la cooperació entre entitats i institució

Actualitat Diària

‘Un altaveu per als joves de Castelló’. Així ha definit el regidor de Joventut, Jorge Ribes, al Consell de la Joventut en la seua primera trobada amb l’entitat. L’Ajuntament de Castelló ha acollit aquesta reunió per a dissenyar un full de ruta i establir llaços de cooperació amb el màxim òrgan de representació juvenil en la Comunitat Valenciana, amb consell local en la capital de la Plana.

L’edil ha posat en valor el paper del Consell en la “dinamització de la nostra ciutat i en la defensa dels interessos de la comunitat jove en l’àmbit polític, social, cultural i econòmic”. Per això, des de l’àrea de Joventut, es planteja “un conveni de col·laboració per a facilitar el treball d’un consell que connecta de manera directa la institució amb múltiples entitats de la ciutat”, segons afegeix Ribes.

En aquest sentit, el regidor ha defensat un model de col·laboració “més pròxim, d’escolta activa que atenga totes i cadascuna de les necessitats i demandes que puguen plantejar els i les joves de Castelló”. D’aquesta forma, Ribes ha traslladat la seua voluntat de suport i cooperació amb el moviment associatiu juvenil valencià.

El Consell de la Joventut és l’entitat que aglutina i representa les organitzacions juvenils de la ciutat. Es tracta d’una plataforma democràtica de participació sense ànim de lucre que serveix d’es

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací