S’obrin les inscripcions per als cursos d’arranjaments i direcció de bandes organitzats per l’IVC i el Berklee College

1409

Els cursos tindran lloc del 22 al 26 de juliol al campus de València de l’escola Berklee College of Music

Castellón Información

L’Institut Valencià de Cultura i Berklee College of Music renoven el seu conveni anual de col·laboració per a la integració de les societats musicals de la Comunitat Valenciana en els cursos del Berklee College of Music València 2019 i obrin les inscripcions per als cursos de bandes simfòniques. Durant el mes de juliol s’impartiran dos cursos al campus de València de la Berklee College of Music: d’una banda, el curs d’Arranjaments i Composició, amb 16 places disponibles; i de l’altra, el curs de Direcció de Bandes, amb 16 places per a alumnes actius i 30 per a alumnes oients.

Les persones interessades poden fer les seues sol·licituds en línia fins al 9 de juliol en l’enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaY4hkBVkr-tFSLIH7gaBjJm2j8BTb5SUaYy4hwU1E_3t0rw/viewform. El 15 de juliol es comunicaran els alumnes seleccionats per a formar part dels cursos, que tindran lloc del 22 al 26 de juliol.

De l’oferta formativa dels cursos que es realitzen, es reserva un nombre de places per als membres d’alguna de les agrupacions de les societats musicals federades en l’FSMCV a data de la signatura del conveni. Aquestes places podran ser com a alumnes actius o oients. En l’oferta formativa per a l’exercici 2019 de Berklee College of Music a València s’inclou un curs d’arranjaments i composició i un curs de direcció de bandes.

Pel que fa a la documentació requerida, a més de l’específica per a cada curs, es necessita un certificat de la federació en el qual s’acredite la pertinença al fitxer de persones relacionades amb l’FSMCV.

La documentació necessària per a cada curs és la següent:

Per a Arranjaments i Composició: tres partitures de composicions o arranjaments originals, format PDF; enregistrament en MP3 d’aquestes obres; ‘curriculum vitae’ (màxim una pàgina) en què es demostre experiència com a compositor o arranjador i com a director; i altres mèrits, com cursos de perfeccionament i direcció, màster, postgrau, becari, altres titulacions, participació en revistes especialitzades, membre d’organismes, de jurats i altres cursos.

Per a Direcció Bandes: vídeo (format Quicktime o similar) amb una gravació dirigint; ‘curriculum vitae’ (màxim una pàgina) en què es demostre experiència com a director; i altres mèrits, com cursos de perfeccionament i direcció, màster, postgrau, becari, altres titulacions, participació en revistes especialitzades, membre d’organismes, de jurats i altres cursos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací