La residència de majors San Juan Bautista de Morella ja està lliure de Covid-19

635

Com va informar ahir Barceló, hi ha diferents centres amb casos positius en tota la Comunitat, però cap a la província de Castelló

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat informava ahir que s’ha donat per finalitzat el brot de Covid-19 a la Residència San Juan Bautista de Morella. Així, actualment no hi ha pacients actius en aquest centre. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha volgut “agrair el treball i l’esforç del personal sanitari en aquestos dies tan difícils que han passat” així com “tindre en el record a totes les víctimes d’aquest virus”. L’edil ha comentat que “la fi del brot de la residència és una molt bona notícia, una notícia anhelada. Ara hem de continuar, sense abaixar la guàrdia, cuidant-nos, perquè l’enemic continua estant ahí”.

D’aquesta manera, com va informar ahir la Conselleria de Sanitat, hi ha diferents centres amb casos positius en tota la Comunitat Valenciana, però cap a la província de Castelló. D’aquesta manera, en la Residència San Juan Bautista de Morella, la Conselleria de Sanitat dóna per finalitzades les mesures excepcionals de vigilància activa de control sanitari (G2) i passa a vigilància de control sanitari grau zero (G0).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací