La Diputació reobre la Piscina Provincial a partir del 15 de juny amb un control d’aforament a través del mòbil

688

S’estan enllestint els protocols d’actuació perquè tots els usuaris i el personal de la Piscina tinguen garantida la seua seguretat i salut

Actualitat Diària

Les instal·lacions de la Piscina Provincial obriran de nou les seues portes el dilluns 15 de juny. Així ho ha avançat la diputada d’Esports, Tania Baños, qui ha puntualitzat que queda a expenses del pas de les comarques de Castelló a la fase 3. No obstant això, des de la direcció del centre i l’àrea d’Esports s’està treballant a destall perquè tot estiga preparat per al ‘dia 1 de la nova normalitat’ en aquest important complex esportiu de la Diputació de Castelló.

Baños ha explicat que s’estan enllestint els protocols d’actuació perquè tots els usuaris -1.600 a data de febrer de 2020- i el personal de la Piscina tinguen garantida la seua seguretat i salut. Això inclou, segons ha anunciat la titular d’Esports, la posada en breu en marxa d’una aplicació mòbil per a la reserva d’espais, “amb el que disposarem d’una eina senzilla i ordenada de poder controlar que es compleix l’aforament màxim permés per a aquest tipus de llocs”. Així mateix, també es prendrà la temperatura a totes les persones que accedisquen a la piscina i s’instal·laran mampares de separació i punts d’higiene de mans al llarg de tot el complex.

7026 21-11-19 PISCINA PROVINCIAL

“Estem obstinats a oferir la millor experiència d’usuari a les persones que confien en les nostres instal·lacions”. Per això, ha explicat que es mantindran tant l’horari d’obertura com totes les activitats programades abans del tancament per la pandèmia.

D’altra banda, s’informarà per distintes vies de comunicació de com s’han d’utilitzar els serveis, posant especialment l’accent en les mesures que cada persona ha de prendre per a evitar nous contagis, com l’ús de guants i mascareta en diferents estàncies o l’obligatorietat de mantindre sempre els dos metres de seguretat social. Aquestes s’ampliaran amb la neteja i desinfecció constant de totes les dependències.

Reformes xicotetes però importants 

Durant els mesos de parada, des de la direcció de la Piscina Provincial s’ha treballat per a donar solució a xicotetes deficiències que s’han detectats en els últims mesos en diferents punts del recinte, des d’equipaments del gimnàs fins a taulells dels vestuaris. “En el detall també està la importància, per això podem dir que el dia 15 la piscina estarà al 100% per a donar de nou la benvinguda a totes i tots els usuaris”, ha finalitzat Baños.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací