Renfe restituirà gradualment els serveis a bord als trens Ocell i LD a partir de l’1 de juliol

416

Actualitat Diària

Renfe començarà a restituir gradualment les prestacions dels serveis a bord als trens Ocell i Llarga Distància a partir del pròxim 1 de juliol.

El consell d’administració de l’operadora ha aprovat avui, en reunió extraordinària, l’adjudicació del contracte de serveis a bord a l’empresa Ferrovial Serveis, per un import de 272 milions d’euros i una durada de cinc anys.

A partir de l’1 de juliol, Renfe realitzarà una recuperació progressiva dels serveis a bord en funció de la demanda, començant en aquelles circulacions i moments del dia amb major demanda d’aquesta mena de serveis. S’inclouran els serveis de restauració en plaça i de bar mòbil per als viatgers als trens Ocell i Llarga Distància, excepte restriccions sanitàries.

Per al cas específic de Avlo, la seva posada en servei comercial s’iniciarà el 23 de juny amb la inclusió de les màquines de vending. En el cas dels trens Elipsos, per la seva especificitat, s’avançarà la data de restitució dels serveis a bord el 9 de juny en el trajecte internacional, mentre que en el trajecte nacional coincidirà amb la resta de trens de serveis comercials (1 de juliol).

Suspensió per raons sanitàries i descens de viatgers

Amb la declaració de l’estat d’alarma el 14 de març de 2020 derivada de la pandèmia de COVID-19, Renfe va suspendre els serveis a bord dels seus trens, tant per raons de seguretat sanitària com per l’important descens de viatgers.

Una vegada finalitzat l’estat d’alarma el mes de maig passat, i amb l’augment progressiu de la demanda en la totalitat dels corredors d’Ocell i Llarga Distància, Renfe incrementarà l’oferta de manera gradual i selectiva, per a adequar-la a les necessitats reals de mobilitat

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací