Reciplasa col·labora en la VI Jornada d’Intercanvi d’Experiències d’Educació Ambiental a Vila-real

1129

També fomenta el concurs ‘Què fem amb el fem?’, patrocinat per la Càtedra de l’UJI

Actualitat Diària

El Seminari d’Educació Ambiental de Castelló ha organitzat la VI Trobada d’Intercanvi d’Experiències en Educació Ambiental (IEAA), en el Saló d’Actes del Ermitorio de la Verge de Gràcia de Vila-real, en el qual ha col·laborat Reciplasa, l’empresa pública de tractament de residus de la zona centre de la província de Castelló, a través de la Càtedra Reciplasa-UJI per a la Gestió Residus Urbans, En aquest esdeveniment han participat com a col·laboradors el CEFIRE de Castelló, l’Associació Valenciana d’Educació Ambiental i Desenvolupament Sostenible i el Ajuntament de Vila-real.

La VI trobada IEEA té com a principals objectius fomentar l’educació ambiental i facilitar al professorat referencies per a conéixer i compartir les experiències que estan desenvolupant en els centres d’ensenyament primari i secundari en matèries de caràcter ecològic i social (gestió de residus, hort escolar, alimentació saludable, consum responsable, energia, contaminació, canvi climàtic…), on l’alumnat té un gran protagonisme. La Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Urbans ha col·laborat i patrocinat aquesta edició, dins de la seua política de divulgació i foment d’activitats que estiguen relacionades amb el medi ambient i la gestió sostenible dels residus urbans.

A més, Reciplasa també fomenta el concurs Què fem amb el fem?, patrocinat per la Càtedra de l’UJI dirigit als centres d’ensenyament mitjà per a promoure una major conscienciació sobre la gestió responsable dels residus urbans. A aquest efecte, s’atorgaran premis als millors treballs en les categories d’infantil, primària i ESO, realitzats per grups d’alumnes dirigits pel seu professor. El lliurament de premis tindrà lloc el dia 5 de juny, coincidint amb el dia mundial del medi ambient.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací