Qué es e-POWER de Nissan?

649

Actualitat Diària

El Qashqai serà el primer model a incorporar l’innovador sistema de propulsió e‑POWER de Nissan a Europa. El sistema e-POWER és una innovació única de Nissan que es caracteritza perquè l’encarregat d’impulsar les rodes de manera exclusiva és un motor completament elèctric.

e-POWER

La tecnologia e-POWER que incorporarà el Qashqai aporta l’emocionant sensació de l’acceleració instantània i lineal dels vehicles elèctrics, però sense la preocupació per l’autonomia.

El sistema e-POWER està format per una bateria d’alt rendiment i per la motorització integrada en el motor de gasolina, el generador elèctric, l’inversor i un motor elèctric. En els sistemes híbrids convencionals, les rodes s’impulsen mitjançant un motor elèctric i un motor de gasolina. No obstant això, en el sistema e-POWER, el motor de gasolina no està connectat a les rodes; simplement carrega la bateria. I a diferència d’un vehicle totalment elèctric, la font d’alimentació és el motor de combustió i no sols la bateria.

Valor del sistema e-POWER

La diferència clau en comparació amb els models híbrids convencionals és que el motor elèctric és de la mateixa grandària que el d’un vehicle elèctric, aportant així la resposta d’acceleració instantània que resulta tan popular entre els clients dels vehicles elèctrics. El generador impulsat pel motor de combustió manté la càrrega de la bateria, però també pot transmetre electricitat directament al motor elèctric per a aconseguir potència addicional. El motor de combustió funciona sempre en un rang òptim de revolucions que facilita la màxima eficiència de combustible, encara que també s’ha configurat acuradament per a minimitzar el soroll i oferir una sensació natural i connectada durant una acceleració forta.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací