Puig viatja a Berlín, al certamen Fruit Logística, per a recolzar la internacionalització del sector hortofrutícola

L'esdeveniment compta amb 3.000 expositors de més de 84 països i té una previsió de 80.000 visitants

1174

ActualitatDiària

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha iniciat aquest dimarts un viatge a Berlín, que es perllongarà fins al dijous, per a recolzar la labor d’internacionalització de les empreses de la Comunitat Valenciana amb presència en la fira internacional Fruit Logística, un dels certamenes del sector hortofrutícola més importants a nivell mundial.

El president visitarà el dimecres Fruit Logística, que reuneix en la 26 edició al voltant de 3.000 expositors de més de 84 països i té una previsió de 80.000 visitants.

Allí realitzarà un recorregut pels estands propis d’empreses valencianes i també visitarà l’expositor de la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

Prèviament, aquest dimarts assistirà a un sopar amb l’agrupació de cooperatives Anecoop. A més, l’agenda del president a Berlín inclou també una reunió, el dijous, amb l’ambaixadora d’Espanya a Alemanya, Victoria Morera.

Enguany participen en Fruit Logística 90 empreses de la Comunitat Valenciana, 30 d’elles agrupades dins de l’estand de la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

Fruit Logística és punt de trobada d’empreses productores, importadores i comercializadorasdel sector de productes frescos i inclou tant a companyies internacionals com a xicotets i mitjos proveïdors de tot el món. Engloba tant a signatures hortofrutícolas com a empreses destinades a l’embalatge i etiquetatge, gestió d’emmagatzematge i transports i sistemes logístics, entre unes altres.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací