Puig es reuneix amb el sector turístic per a treballar de manera conjunta en la recuperació per la crisi econòmica

575

Actualitat Diària

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha destacat el “gran acord” existent amb el sector turístic per a “treballar units” en el procés de recuperació davant la crisi originada per la Covid-19.

Així s’ha pronunciat el cap de l’Executiu valencià, després de la videconferencia mantinguda aquest dimarts amb diversos representants del sector i a la qual també han assistit el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Epaña, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

“Existeix una coincidència total amb el sector en què és necessària la unitat d’acció per a superar la situació”, ha afirmat Puig, qui ha remarcat que amb la participació tant de la iniciativa pública com de la privada “repensarem aquesta Comunitat Valenciana viva i segura que desitgem”.

Segons el màxim responsable del Consell s’ha generat “un espai de trobada per a la reconstrucció” i s’ha mostrat convençut que la Comunitat tirarà endavant gràcies al “talent i qualitat” del sector turístic valencià.

Així mateix, el president de la Generalitat, ha indicat que, “encara que ara és inimaginable parlar de vacances”, s’ha de mantenir la cohesió del sector perquè els i les turistes que visiten la Comunitat Valenciana puguin “tornar a gaudir de les nostres platges, muntanyes i ciutats” des de la “hospitalitat” i amb seguretat.

Finalment, el president de la Generalitat ha reiterat el seu agraïment i reconeixement al sector hoteler per haver estat “extraordinàriament positiu” i per la seva “actuació generosa” amb la prestació de les seves instal·lacions per a combatre els efectes de la pandèmia per coronavirus.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací