Puig destaca “sumar sinergies” amb les entitats empresarials per a reforçar la presència de la Comunitat a la UE

579

Actualitat Diària

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la necessitat de “sumar sinergies” amb les entitats empresarials per a tindre “una presència major a Brussel·les” i reforçar la participació dels sectors productius en la presa de decisions per part de la UE.

Puig, que ha realitzat aquestes declaracions després de la signatura d’un conveni entre la Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea (FCVRE) i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), ha assenyalat que és transcendent per als sectors econòmics que la CEV tinga presència a Brussel·les perquè el protagonisme de les regions “cada vegada serà més important en el concurs de l’acció europea”.

En virtut de l’acord signat aquest dimecres pel president amb el responsable de la CEV, Salvador Navarro, una persona contractada per la CEV estarà desplaçada en l’oficina de la Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea a Brussel·les, amb l’objectiu de potenciar la participació dels sectors productius de la Comunitat Valenciana en les polítiques de la Unió Europea.

El responsable de l’Executiu valencià ha manifestat que és fonamental que la Comunitat Valenciana “tinga un ancoratge major en la presa de decisions europees perquè una gran part de les quals es prenen a Brussel·les ens afecten directament en el quotidià i en l’empresarial”.

Per això, Puig ha agraït a la CEV la seua voluntat de cooperació, de col·laboració i de treball conjunt “per a posicionar millor a la Comunitat a Brussel·les”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací