La III Fira del Pinxo i el Vi arriba aquest divendres al Mercat Central d’Almassora

658

Actualitat Diària

Des del divendres 6 fins al diumenge 8 de març, el Mercat Central d’Almassora acull la III Fira del Pinxo i el Vi. La novetat d’aquesta edició és el trasllat de la fira al Mercat. Així, la Regidoria de Comerç busca activar un dels focus mercantils de la localitat. Els establiments del recinte i huit restaurants d’Almassora seran els encarregats d’elaborar els pinxos.

El públic podrà degustar les elaboracions i vins de Duo Gastro-bar, Casa María, La Solera, La Rúa, El Mercat, Santa Quitèria, Pizzeria Di Maria i Divino. A més, les parades del mercat posaran a la venda pinxos elaborats amb productes propis dels seus negocis. Cal recordar que la fira obrirà les seues portes el divendres i el dissabte de les 19.00 hores fins a les 00.00, i el diumenge en jornada matinal d’11.00 a 14.00 hores.

Aquesta edició, l’organització de l’esdeveniment ha decidit incloure dues actuacions en directe que acompanyen als pinxos i el vi. El divendres, a partir de les 21 hores, Cositas Buenas delectarà als assistents amb les seues rumbes i el dissabte, des de les 20 hores, Paradita Flamenca posarà el toc flamenc de la fira. A més, durant el matí del diumenge, els xicotets que acompanyen als seus familiars comptaran amb animació infantil.

Finalment, els comerços participants no poden cobrar en els seus llocs, per la qual cosa el públic haurà de traure tiquets per a les consumicions. Per a això, l’organització ofereix dues possibilitats: en primer lloc, tres euros un pinxo i una beguda; i en segon lloc, cinc euros per dos pinxos i una beguda. Cadascun dels establiments oferirà entre quatre i huit propostes diferents per a atendre un públic variat.

Programació cap de setmana

D’altra banda, el cap de setmana presenta una gran varietat d’actes. El divendres 6 tindrà lloc el lliurament del V Premi Clara Campoamor a la dramaturga i actriu Sonia Alejo a la Casa de la Cultura a les 19.30 hores. L’endemà, la plaça Pere Cornell acull activitats infantils per al Dia de la Dona i l’Aula de Formació del consistori, una jornada preventiva d’addiccions dirigides a les famílies, totes dues a les 11 hores. A la vesprada, la plaça Espanya serà testimoni a partir de les 18 hores de la II Trobada de dansa tradicional. Finalment, el diumenge 8 de març, el cicle de màgia Tachan realitzarà el seu espectacle a partir de les 12.30 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací