Puig assegura que les empreses familiars doten a l’economia valenciana de “una vitalitat enorme”

919

Actualitat Diària

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que les empreses familiars constitueixen el “cor” del sistema empresarial valencià per la seva “rellevant” aportació a l’economia de la Comunitat i per contribuir a generar en el sector “una vitalitat enorme”.

Puig s’ha pronunciat així durant la clausura de l’Assemblea General de l’Institut Valencià per a l’Estudi de l’Empresa Familiar (Ivefa), on ha recordat que les empreses familiars suposen el 91% del total del teixit empresarial de la Comunitat.

El titular del Consell ha destacat també que el treball d’aquestes empreses és imprescindible per al futur del territori valencià, i s’ha mostrat agraït pel seu suport a reivindicacions com un finançament autonòmic just i la realització del Corredor Mediterrani.

El president ha expressat que la Generalitat inicia ara una nova etapa cap a un horitzó de grans objectius compartits amb el sector empresarial, com són la reducció de la taxa d’atur per sota del 10% o l’aposta per un creixement basat en la innovació, la recerca, l’emprenedoria i el desenvolupament de nous productes i serveis.

Puig ha recordat que, si en la passada legislatura una de les seves prioritats va ser la creació d’un marc d’estabilitat, diàleg i honradesa que proporcionés confiança a les empreses, en els pròxims quatre anys el Consell treballarà perquè aquest escenari perduri i garantirà, entre altres qüestions, un marc jurídic i fiscal apropiat, un sistema educatiu potent i innovador i la protecció de l’entorn mediambiental.

“Aspirem al fet que aquesta sigui una societat el més cohesionada, justa i ambiciosa possible i, per a això, necessitem del vostre treball, idees i embranzida”, ha afegit Puig, qui ha recordat també que les relacions entre el sector públic i privat han de ser “fluides i permanents”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací