La presentació del llibre ‘Castillo de Sufera’ inicia les festes d’Agost a Cabanes

885

L’autor, Pascual Fuster, realitza un anàlisi d’aquest monument d’origen musulmà que va ser construït al voltant del segle XI

Actualitat Diària

La presentació del llibre ‘Castillo de Sufera’ dóna hui inici a les Festes d’Agost de la localitat castellonenca, Cabanes. L’autor, Pascual Ferrer, realitza un anàlisi d’aquest castell d’origen musulmà i que va ser construït al voltant del segle XI. Aquest llibre ha estat subvencionat per la Regidoria de Cultura. L’edificació no ha resistit tant bé el pas del temps com sí ho han fet els castells de Miravet i Albalat.

cabanes festes agost

Pascual Fuster ha investigat sobre el castell per fer una aproximació a les restes que queden com la ceràmica o els murs. Després, a les 23:00 hores, començarà la nit de ‘La Velà’ en la plaça de la Casa de la Cultura. Aquest esdeveniment està organitzat per l’Associació Joves de Cabanes, i els donatius es destinaran a l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló.

Demà, hi haurà multitud d’activitats per a tots els veïns i visitants. De fet, durant el matí, d’11:00 a 14:00, s’instal·laran castells inflables aquàtics al carrer de la Fira perquè els més xicotets del municipi puguen gaudir del bon temps.

El futbol serà el protagonista durant la vesprada, ja que es disputarà la sisena edició del Memorial Ricardo Marín en el camp municipal de Cabanes, que té també nom de l’homenatjat. A les 20:00 hores serà el moment de viure el pregó des de la plaça de la Casa de la Cultura fins a la plaça Els Hostals, que comptarà amb el grup de danses de Cabanes.

Ja a la nit, el duo Triband amenitzarà el ball per a la gent més veterana a partir de les 23:00 hores. A la 1:00 de la matinada, serà el torn de l’orquestra The Luxe i la discomòbil The End en la Plaça de la Casa de la Cultura.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací