L’aeroport de Castelló obre una ronda de contactes per informar sobre la campanya de posicionament internacional

810

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha obert una ronda de contactes amb professionals del sector turístic per a informar sobre la segona campanya de posicionament en els mercats internacionals, que està previst que surti a licitació dins del primer trimestre de l’any.

Amb aquest objectiu, el conseller de Aerocasresponsable d’Estratègia, Javier Gallego, participa en Sevilla en HoteliersEuropean Marketplace (HEM), un esdeveniment professional promogut per la European Touroperator Association (ETOA) que reuneix hotels, empreses majoristes i operadors turístics.

En aquest fòrum, el responsable de Aerocas té programades una vintena de reunions amb turoperadores internacionals. Javier Gallego ha assenyalat que es tracta de “traslladar al sector turístic que Aerocas està ultimant un nou pla de posicionament de l’aeroport per a
fomentar la concurrència, una vegada es llanci al mercat”.

“Alhora que acabem de concretar els detalls de la campanya, anirem explicant als professionals del sector les línies mestres que regiran la convocatòria, que té com a objectius propiciar noves connexions amb l’aeroport de Castelló”, ha afirmat.

Gallego ha recalcat que “a més d’arribar a les aerolínies, volem incidir en aquells turoperadores amb capacitat per a organitzar operatives o per a comprar un percentatge significatiu de places en vols regulars”.

El responsable de l’aeroport ha explicat que la ronda de trobades prosseguirà a la fi de mes amb la participació en la fira FREE de Munic, on s’està programant una agenda d’entrevistes amb turoperadores i agències de viatges del sud d’Alemanya. A principis de
març, està prevista l’assistència a la fira ITB de Berlín, on s’entaularan contactes amb empreses de tota Europa.

El conseller de Aerocas ha recordat que aquesta segona campanya del pla de posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals tindrà una durada de tres anys i s’implementarà en el període 2019-2021.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací